Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
22. 03. 2013 ⋅ Peter Marko Správy 0 komentárov

Garnett, Sopel, Tichonov a Ničuškin hráčmi semifinálových bojov

Oficiálna stránka Kontinentálnej hokejovej ligy vo štvrtok zverejnila najlepších hráčov semifinálových bojov.

Za najlepšieho brankára bol vyhlásený gólman Traktoru Čeľjabinsk Michael Garnett, ktorý privádzal hráčov Omsku do zúfalstva. Tí si na ?om doslova vylámali zuby, keď ho v piatich stretnutiach dokázali prekonať len v jedinom stretnutí. Garnettove štatistiky sú priam ohurujúce – štyri čisté konta z piatich zápasov, 98,57% úspešnosť zásahov a 0,40 inkasovaných gólov v priemere na zápas.

Najlepším obrancom sa stal Brent Sopel, hráč vypadávajúceho Salavatu Julajev Ufa. Ten v najnapínavejšej sérii semifinálových konferenčných bojov pridal dva góly a celkovo si pripísal do štatistík +/- štyri plusové body. Ani to však nestačilo jeho mužstvu na postup a po dramatickej sérii 4:3 v prospech Kazane tak sezóna pre kanadského hráča skončila.

Honor najlepšieho útočníka dostal ofenzívny hráč SKA Petrohrad Viktor Tichonov. Semifinálová séria proti Čerepovcu patrila najmä jemu, keď konto svojho súpera zaťažil piatimi gólmi a jednou asistenciou.

Valerij Ničuškin z Čeľjabinska sa stal najlepším nováčikom, keď mal podobne ako jeho kolega z brány leví podiel na vyradení Omska. V piatich zápasoch rozvlnil sieť súpera trikrát a jeho tím tak vyzve vo finále Východnej konferencie Kaza?.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist