Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
24. 03. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Znaroks: Ako ste zistili, že SKA je najsilnejší tím?

Moskovské Dynamu vyhralo v sobotu nad Petrohradom 4:2 a domov sa bude sťahovať s vedením 2:0 na zápasy. Tréner Oleg Znaroks bol spokojný, pretože jeho tím to v zápase nemal najľahšie. Podporila ho však aj skupinka verných fanúšikov.

„Chcem pogratulovať mojim zverencom k víťazstvu a tiež chcem veľmi poďakovať fanúšikom. Bolo ich počuť celý zápas. Tiež pomohli k nášmu víťazstvu,“ skonštatoval Znaroks pre Sport-Express.

Lotyšský tréner potom dostal otázku či motiváciou navyše pre jeho tím je snaha poraziť najsilnejší tím súťaže. Znaroks sa začudoval a odvetil otázkou: „Ako ste prišli na to, že sú najsilnejší?“

Tréner Petrohradu Jukka Jalonen po zápase skonštatoval, že jeho tím podal omnoho lepší výkon ako v prvom meraní síl a že mu jednoducho len chýbalo šťastie. Súhlasí s tým aj jeho náprotivok?

„Mali sme v tomto zápase nejaké problémy. Prišli sme o útočníkov a v závere zápasu sme hrali v podstate len s dvoma formáciami. Naše mužstvo hralo pod veľkým tlakom, vydreli sme si toto víťazstvo,“ dodal Znaroks.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist