Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
10. 02. 2015 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Ľubomír Pokovič po prehre Minska: Chceli sme vyhrať

Tím Dinamo Minsk je na piatom mieste Západnej konferencie a s 94 bodmi má už istú účasť v play-off. Napriek tomu zverenci trénera Ľubomíra Pokoviča chcú vyhrávať. V pondelok však doma podľahli Traktoru Čeľabinsk.

Jediný bieloruský zástupca v KHL prehral s Traktorom 2:4, čím ukončil sériu dvoch výhier. Slovenského kormidelníka to mrzelo, pretože jeho tím viedol v zápase 1:0 a aj za stavu 2:2 mal niekoľko šancí ho rozhodnúť.

„Po tom, ako sme vyrovnali priebežný stav na 2:2, sme ešte mali niekoľko príležitostí. Mohli sme rozhodnúť, avšak, nakoniec rozhodol náš súper. Dostal sa do protiútoku a strelil nám tretí gól. V závere sme odvolali gólmana, pred súperovou bránou sme ešte mohli niečo dosiahnuť, ale po vyhodení puku sme inkasovali štvrtý gól. Chlapci sa snažili, navyše, sme prišli do konca zápasu o vylúčeného Alexandra Pavloviča. Mali sme dostatok príležitostí, aby sme tento zápas vyhrali," povedal Pokovič pre oficiálny klubový web.

Ten nevylúčil, že jeho tímu chýbala istá zodpovednosť. Aj keď už má istý postup do vyraďovacej fázy súťaže, chce len vyhrávať. To sa mu však v pondelok nepodarilo.

„Či mal na zápas vplyv fakt, že sme sa už dostali do play off? Možno to zohralo istú rolu. Chceli sme však vyhrať, chlapcov škrie, že to nevyšlo. Existuje tu pocit, že nám chýbalo bremeno zodpovednosti. Na druhej strane, ako vraví kolega (tréner Traktora Andrej Nikolišin - pozn. red.), môžete zasa hrať uvoľnenejšie," dodal jediný slovenský tréner v nadnárodnej lige.

V zápase nastúpil aj obranca Ivan Švarný, ktorý nebodoval. Na ľade strávil 21 minút a 37 sekúnd, počas ktorých si obohatil štatistiky o dve strely a mínusový bod. 30-ročný Nitran má po 13 zápasoch sezóny na konte jednu asistenciu.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist