Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
20. 02. 2015 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Jurčina nehral proti Slovanu pre omyl Rigy

Slovenský obranca Milan Jurčina nemohol nastúpiť na stredajší zápas Dinama Rigy na ľade Slovana Bratislava pre administratívny omyl. Klub ho totiž zabudol aktivovať z listiny zranených hráčov.

Tridsaťjedenročný rodák z Liptovského Mikuláša nehral v ostatných troch dueloch lotyšského tímu, ktorý ho preto zapísal na listinu zranených. V stredu sa mal vrátiť do zostavy, pred súbojom v Slovnaft Aréne sa už dokonca rozcvičoval. Potom však prišiel šok.

„Už som sa v kabíne rozcvičoval, dával si dokopy hokejky a zrazu mi oznámili, že sa môžem obliecť do civilu, že nehrám. Vedenie ma zabudlo odhlásiť z listiny zranených hráčov, kde som figuroval, pretože som pre problémy v hornej časti tela nehral tri predošlé súboje. A keďže tak neurobili, nemohol som teda HRAŤ. Bol som z toho rozčarovaný, pretože som sa tešil na návrat, navyše, keď som mal hrať doma na Slovensku," povedal slovenský reprezentant pre denník Nový Čas.

Jurčina odohral vo svojej prvej sezóne v KHL zatiaľ 43 zápasov. Pripísal si v nich osem bodov za štyri góly a štyri asistencie, ku ktorým pridal 44 trestných minút a sedem plusových bodov. Riga dnes nastúpi na ľade Medveščaku Záhreb, ktorý má na konte sériu šiestich prehier.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist