Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
01. 12. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan opúšťajú dvaja hráči, prichádza nový brankár!

Tím Slovan Bratislava predčasne ukončil zmluvy s útočníkom Radkom Smole?ákom a brankárom Marekom Mazancom. Ten sa zrejme vráti do zámoria, odkiaľ do hlavného mesta Slovenska prišiel. Jeho miesto zaujme krajan Jakub Sedláček.

Smole?ák odohral v tejto sezóne KHL 24 zápasov so ziskom 19 bodov za päť gólov a 14 prihrávok. Stále mu s nimi patrí druhé miesto v tímovej produktivite. Pod Milošom ?íhom hrával pravidelne, ale po príchode nového trénera Eduarda Zankovca dostával menej príležitostí. Od polovice októbra si dres Slovana neobliekol.

„HC SLOVAN Bratislava ďakuje Radkovi Smole?ákovi za jeho služby a v ďalšej kariére mu želá veľa zdravia, šťastia a úspechov,“ napísal klub na svojom webe o 30-ročnom rodákovi z Prahy, ktorý v minulej sezóne odohral za „belasých“ iba 13 duelov pre dlhodobé zranenie v hornej časti tela.


Jeho o štyri roky mladší krajan Mazanec prišiel do Bratislavy pôvodne ako brankárska jednotka. Lepšie výkony však podáva Jakub Štěpánek, ktorý bude mať nového kolegu v bránkovisku. Mazanec zasiahol do 23 zápasov Slovana v tejto sezóne. Z 19 štartov vyhral iba päť, pričom zastavil 89,9 % striel a v priemere inkasoval 3,4 gólu na zápas.

„Marekovi Mazancovi ďakujeme za odvedenú prácu a v ďalšej kariére mu želáme veľa šťastia,“ napísal klub na margo niekdajšieho gólmana tímu Nashville Predators v kanandsko-americkej NHL.

Sedláček novým kolegom Štěpánka


Dvadsaťsedemročný rodák zo Zlína sa upísal Slovanu do konca tejto sezóny. Začal ju v Hradci Králové, neskôr chytal za Bolzano v EBEL. V predošlých štyroch ročníkoch odchytal spolu 128 zápasov za Dinamo Riga, s ktorým v roku 2014 postúpil do play-off KHL. Päť sezón pôsobil v drese tímu z rodného mesta, ktorý v roku 2009 doviedol do finále českej Tipsport extraligy.

„HC SLOVAN Bratislava víta vo svojom mužstve Jakuba Sedláčka, želá mu rýchlu aklimatizáciu v Bratislave a veľa úspechov,“ znie stanovisko klubu na oficiálnom webe.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist