Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
03. 09. 2018 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Hrivíka dnes čaká premiéra v KHL

V Kontinentálnej hokejovej lige dnes zažije svoj premiérový súťažný zápas ďalší odchovanec slovenského hokeja. Po prvýkrát si súťažný dres na seba oblečie útočník Marek Hrivík.

Dvadsaťsedemročný rodák z Čadce podpísal v lete zmluvu s tímom Viťaz Podolsk, ktorý sa dnes od 18:00 predstaví na ľade papierovo favorizovaného Nižnekamska.

Hrivík sa na európskych ľadoch bude ukazovať po prvýkrát od sezóny 2008/09, v ktorej hrával za výber „dvadsiatkarov“ vo vtedajšej Extralige. Odvtedy bojoval v zámorí o šancu preraziť v NHL.

Po juniorských rokoch v QMJHL, kde hrával za Moncton, sa bez draftu dočkal šance v organizácii New York Rangers. V nižšej AHL hrával za Hartford a v ročníku 2015/16 sa mu splnil sen, keď si zahral za prvý tím v NHL.

Pred minulou sezónou uprednostnil podpis zmluvy s Calgary Flames a väčšinu ročníka strávil v Stocktone. Za prvý tím odohral tri zápasy.

Niekoľkonásobný slovenský reprezentant ukončil svoju zámorskú misiu so ziskom 198 bodov (72+126) v 350 stretnutiach AHL a so ziskom troch asistencií v 24 zápasoch NHL. Novou misiou je prerazenie v KHL. Bude v nej úspešný?
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist