Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
20. 09. 2018 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Sibir a Torpedo priviedli posily, MInsk prepustil víťaza Stanley Cupu

Štyri tímy KHL oznámili v stredu po jednej hráčskej transakcii. Novosibirsk a Nižný Novgorod si upísali po jednom hráčovi, kým Kunlun a Minsk sa s jedným hráčom rozlúčili.

Sibir podpísal ročnú jednocestnú zmluvu s 30-ročným centrom Dmitrijom Sajustovom, ktorý v tejto sezóne ešte nehral. V KHL už absolvoval 316 zápasov so ziskom 80 bodov za Ufu, Vladivostok, Čeľabinsk, CSKA Moskva a Nižný Novgorod. Rusko reprezentoval na jedinom turnaji – v roku 2008 sa tešil z bronzovej medaily na juniorských majstrovstvách sveta.


Novosibirsk okrem toho informoval aj o zranení 31-ročného fínskeho útočníka Jukku Peltolu. Rodák z Tampere utrpel v prvej tretine stredajšieho duelu proti Ufe poranenie v hornej časti tela, z ktorého sa bude zotavovať asi mesiac.

Torpedo si upísalo na jeden rok 35-ročného centra Dmitrija Siomina, ktorý hral v minulom ročníku za Viťaz. Moskovský rodák odohral v KHL už 537 zápasov so ziskom 221 bodov aj v dresoch Ufy, Omska, Atlantu a Jaroslavle. V Nižnom Novgorode už pôsobil v rokoch 2015 až 2017.

Kunlun sa rozhodol zapísať na waiver listinu nechránených hráčov 32-ročného kanadského krídelníka Alexandreho Picarda. V štyroch zápasoch tejto sezóne nebodoval, vlani debutoval v KHL v drese Chabarovska. Dvojnásobný víťaz Spenglerovho pohára má na konte má aj 67 duelov v zámorskej NHL za tím Columbus Blue Jackets.

Minsk predčasne ukončil spoluprácu s 26-ročným americkým útočníkom Beauom Bennettom, ktorý v tejto sezóne debutoval v KHL. V piatich dueloch raz asistoval. Víťaz Stanley Cupu z roku 2016 absolvoval rovných 200 zápasov v NHL za St. Louis, New Jersey a Pittsburgh.

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist