Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
07. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Ukončí Slovan sériu prehier na ľade Astany?

Bratislavský Slovan sa v nedeľu predstaví v hlavnom meste Kazachstanu, kde vyzve domáci Barys v druhom zápase aktuálneho výjazdu. Podarí sa mu v ?om ukončiť sériu štyroch prehier?


Pozri aj: Slovan dnes začína ďalší náročný výjazd. Vydoluje nejaké body?

„Belasí“ ťahajú druhýkrát v tejto sezóne štvorzápasovú šnúru prehier. Po neúspešnej domácej sérii prehrali aj úvodný duel ich tretieho výjazdu v ročníku na ľade Ufy (1:4). Po 14 stretnutiach sú stále na chvoste Západnej konferencie s bilanciou 3-0-2-9 a ôsmimi bodmi. Spolu s Novosibirskom inkasovali zatiaľ najviac gólov v súťaži (52).

Astana je na tom podstatne lepšie. V nabitejšej Východnej konferencii je siedma s bilanciou 3-3-4-2 a 16 bodmi v 12 zápasoch. Momentálne ťahá štvorzápasovú bodovú sériu, pričom vyhrala tri z posledných štyroch duelov. Aspo? bod získal v deviatich z ostatných desiatich.

Vo vzájomných súbojoch v KHL sa doposiaľ viac darilo Barysu, ktorý vyhral v siedmich z dvanástich. Na domácom ľade zdolal Slovan päťkrát v šiestich zápasoch, vrátane minulej sezóny (5:2). Naposledy sa tímy stretli 18. decembra 2017 v Bratislave, kde Astana vyhrala 2:0. Posledný triumf Slovana nad kazašským mužstvom prišiel ešte 13. januára minulého roka v Slovnaft Aréne (4:1).

Podarí sa Slovanu prekvapiť favorita a ukončiť obdobie trápenia? Zápas sa začína už o 13:00 SEČ.

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist