Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
13. 01. 2019 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan opäť striedal brankárov. Jekaterinburg mu predĺžil sériu prehier + video

Bratislavský Slovan si v nedeľu predĺžil sériu prehier, keď neuspel ani v druhom domácom zápase tohto roka. Lídrovi Východnej konferencie strelil tri góly, ale inkasoval ich dvakrát toľko a prehral s Jekaterinburgom 3:6.


SLOVAN BRATISLAVA – Avtomobilist Jekaterinburg 3:6 (1:3, 1:1, 1:2)


Góly: 17. Lamper (Bačik), 34. Lamper (Liška, Bačik), 45. Sukeľ (Klok) – 2. Krikunov (Kučeriavenko, Triamkin), 7. Triamkin (Krikunov, Kazionov), 8. Dawes (Da Costa, Višnevskij)(PP), 28. Sexton (Višnevskij)(PP), 41. Sexton, 60. Da Costa (Sexton)(EN)
Strely: 28-33 (12-7, 5-14, 11-12), Trestné minúty: 8-10 (4-0, 2-2, 2-8), Brankári: Čiliak/Štěpánek - Kovář


Slovan sa nepoučil z predošlého duelu a opäť rýchlo inkasoval. Po 77 sekundách hry otvoril skóre Iľja Krikunov. Domáci boli aktívnejší, ale góly strieľali hostia. V 7. minúte zvýšil ich náskok na 2:0 Nikita Triamkin a po pol minúte vyhnal z brány Mareka Čiliaka presilovkovým gólom Nigel Dawes. Slovan sa vzchopil a v 17. minúte znížil stav na 1:3 Patrik Lamper. V druhej tretine dominoval Jekaterinburg, ale Jakub Štěpánek držal svoj tím nad vodou. Inkasoval iba v 28. minúte, keď Dan Sexton využil ďalšiu presilovú hru. O šesť minút neskôr skresal náskok svojím druhým gólom Lamper. Už po 22 sekundách tretej tretiny zvýšil náskok hostí na 5:2 Sexton, no na jeho gól ešte odpovedal Matúš Sukeľ v 45. minúte. V 51. minúte síce skóroval na 4:5 Jánošík, ale jeho gól rozhodcovia neuznali pre postavenie jeho spoluhráča v bránkovisku. Slovan nevyužil v tretine ani jednu zo štyroch presiloviek. Stephane Da Costa, navyše, v závere upravil skóre strelou do prázdnej brány. Jakub Kovář prispel k výhre Avtomobilistu 25 zákrokmi, domáci tandem čelil 33 strelám.



Tretí a posledný zápas z aktuálnej domácej série odohrá Slovan v utorok proti Čeľabinsku.

Zostava Slovana: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Jánošík, Grman, Klok, Bačik, Gélinas, Švarný – Rau, Taffe (A), Chipchura – Lunter, Sukeľ, Červený (A) – Lamper, Hrnka, Liška – Kelemen, Buc, Sloboda – Baranov


Zostava Jakaterinburgu: Kovář (Sochackij) – Višnevskij, Gurkin, Ľamin, Kolcov, Mišarin, Bodrov (A), Triamkin (A), Valitov – Sexton, Da Costa, Dawes (C) – Kazionov, Kučeriavenko, Krikunov – Česalin, Torče?uk, Belousov – Obidin, Gračov, Rassejkin

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist