Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
17. 12. 2021 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Rybár: Rád by som mal lepšiu úspešnosť. Je to však ťažké

Slovenský brankár Patrik Rybár je so svojou prvou sezónou v KHL zatiaľ spokojný aj napriek tomu, že jeho Minsk momentálne figuruje na deviatom mieste Západnej konferencie a najťažšie zápasy má ešte len pred sebou.

„Chytá sa mi dobre, som v bránke často, len sme nevyhrávali. Mali sme zranených veľa hráčov a takisto sme mali v šatni covid. Vypadli sme teraz tesne z play-off miest. Máme čo robiť, aby sme sa vrátili,“ povedal Rybár pre denník Šport. „Musíme len zabojovať, ľahšie to už nebude. Treba ukázať charakter.“

Dvadsaťosemročnému rodákovi zo Skalice naštrbil úvod sezóny pozitívny test po druhom zápase. Po návrate z karantény odchytal zase len dva zápasy a utrpel zranenie slabín. V poslednom čase sa však na nedostatok príležitostí sťažovať nemôže.

„Celkovo som spokojný, aj keď by som mal rád vyššiu úspešnosť zákrokov. Lenže je to ťažké. Hráme kanadský hokej hore-dolu, máme veľa šancí, ale povoľujeme ich aj súperom,“ skonštatoval Rybár, ktorý sa o bránkovisko delí s mladým Alexejom Kolosovom.

„Máme rovnaký počet odchytaných zápasov. Tiež mal covid, ale potom si natiahol väz v kolene, tak som dostal znova šancu. Dôležité bude, ako zvládneme december a január, len musíme byť zdraví.“
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist