Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
15. 07. 2012 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kovalenko: KHL by mala mať vlastné lietadlá

Vedúci Hráčskej asociácie Kontinentálnej hokejovej ligy Andrej Kovalenko povedal pre ruský denník Sport Express, že by bolo najlepšie, ak by liga vlastnila vlastnú leteckú spoločnosť a nakúpila nové lietadlá, aby sa už neopakovala tragédia zo septembra minulého roka.

„Bohužiaľ, tak ako je to v Rusku obvyklé, na mnohých frontoch sa začína pracovať až po katastrofe a nešťastí, nie skôr. Po tragédii sme začali zisťovať, akými lietadlami kluby lietajú a s akými spoločnosťami spolupracujú. Zistili sme, že niektoré tímy používajú lietadlá 30 až 40 rokov staré. Možno sú to lietadlá pre bežný život, ale myslím si, že kluby KHL si môžu dovoliť lepšie podmienky. Neskôr sa navyše ukázalo, že ceny prenájmu zahraničných lietadiel skutočne nie sú drahšie ako ceny prenájmu lietadiel vyrobených v Sovietskom zväze,“ povedal Kovalenko.

Hráčska asociácia vypracováva projekt, ktorý bude mať tri hlavné ciele – zabezpečiť kvalitnejšie služby, zvýšiť úrove? bezpečnosti a znížiť náklady. Napríklad v minulej sezóne tímy preplácali 10-30 tisíc amerických dolárov za jeden let! Buď nadhodnocovali ceny letecké spoločnosti alebo si peniaze nechali sprostredkovatelia.

Projekt je sám o sebe ešte ambicióznejší, pretože sa pohráva s myšlienkou, že by pre ligu bolo ideálne, ak by si vytvorila vlastnú leteckú spoločnosť, ktorá by bola určená výhradne pre tímy KHL. Či sa tento návrh nakoniec stane aj realitou, rozhodne hlasovaním vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist