Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
27. 07. 2012 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 3 komentáre

Opustí moskovské CSKA Moskvu?

Armádny klub CSKA Moskva plánuje výstavbu modernej arény s kapacitou pre zhruba 20 – 22 tisíc divákov, čo by jeho fanúšikov malo potešiť. V skutočnosti to tak ale nie je. Existuje totiž hrozba, že klub sa odsťahuje z Moskvy.

Ruské médiá informujú, že nová hala by mohla byť situovaná nie priamo v Moskve, ale v Moskovskom regióne, konkrétne v meste Krasnogorsk, ktoré je vzdialené zhruba 20 kilometrov od stredu hlavného mesta Ruska.

Na prvý pohľad sa však nejedná o veľký problém, no miestni fanúšikovia upozor?ujú na to, že do haly bude problematické dochádzať a ešte náročnejšie ju opúšťať vo večerných hodinách, kedy je verejná doprava značne obmedzená. Neexistuje navyše ani spojenie s metrom.
Misho182
Rusi
Toto sú typickí Rusi... Myšlienka veľkolepej haly pre 20 000 divákov (pochybujem, že tá kapacita by sa pravidelne naplnala)... Zoženú nejaký ľahko prístupný pozemok v nejakej prdeli a zvyšná infraštruktúra je na poslednom mieste... Navyše neuvažuju, ze priamo v moskve maju Dinamo a Spartak... a byť Moskovčanom a fanušikom hokeja, tak radšej presedlam z CSKA na Spartak alebo Dinamo... a nebudem musieť zabiť tolko času cestovaním na zápasy... Prosto typicky rusky nedomyslené veľkolepé plány
28. 07. 2012, 13:19    Reagovať
v amerike majú tiež haly mimo mesta, je to výhodnejšie, pretože sa dostaneš rýchlejšie na zápas ako do centra mesta, kapacita je asi prehnana, ale možno bude chodit vela ludí, predsa cska je značka sama o sebe
28. 07. 2012, 13:59    Reagovať
Od terajšej haly CSKA do časti Krasnogorsk ktorý je územne určite súčasťou Moskvy je 15km, čo sú bežné vzdialenosti presunov aj v Košiciach. Hlavne že do superhypermarketov sa chodí v celom svete za centrá miest.
28. 07. 2012, 15:32    Reagovať
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist