Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 08. 2012 ⋅ Marek Kantorík Správy 1 komentár

Spomienkový zápas v Klotene vyhrali All Stars

V sobotu sa vo švajčiarskom Klotene odohral zápas, ktorý bol venovaný pamiatke obetí leteckej tragédie mužstva Lokomotiv Jaroslavľ zo 7. septembra minulého kalendárneho roka, pri ktorej zahynul aj slovenský útočník Pavol Demitr. Spomienkový súboj vyhral tím All Stars v pomere 9:6.

Slovensko zastupoval obranca Martin Štrbák, ktorý niekoľko rokov pôsobil v Rusku. Na ľade nechýbali ani megahviezdy Jevgenij Malkin, Alexander Radulov, autor štyroch presných zásahov, Alexander Siomin, Alexej Jašin, Sergej Gončar, Alexej Morozov, Iľja Kovaľčuk, Valerij Kamenskij, Sandis Ozolinš, Iľja Bryzgalov, Vladimir Myškin, Darius Kasparaitis, Sergej Nemčinov, Sergej Fiodorov alebo Alexander Mogiľnyj. Partneri podujatia venovali domácemu mužstvu Kloten Flyers ako aj Lokomotivu šek na 40-tisíc švajčiarskych frankov určených na podporu hokeja.

Kloten Flyers - All Stars 6:9 (2:1, 2:2, 2:6)
Góly: 5. Hollenstein, 9. Gähler, 30. a 58. Dupont, 37. Bodenmann, 47. Schelling - 11. Malkin, 30. Rotenberg, 35., 49., 52. a 59. Radulov, 50. Kovaľčuk, 53. Kamenskij, 60. Bosov

Zostava All Stars: Myškin (11. Bryzgalov) - Kasatonov, Gončar, Ozolinš, Malachov; ŠTRB?K, Kasparaitis, Fiodorov, Timčenko, Jašin, Udodov, Medvedev, Malkin, Nemčinov, Kamenskij, Bosov, Denisov, Zaripov, Kovaľov, Siomin, Anisimov, Radulov, Kovalenko, Morozov, Kovaľčuk, Rotenberg, Mogiľnyj
kkt
lol
0-tisic :D si zarobili :D
5. 08. 2012, 20:43    Reagovať
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist