Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
16. 08. 2012 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kovaľov má niekoľko ponúk zo zámoria

Naposledy útočník Atlantu Moskovská oblasť, Alexej Kovaľov, stále nemá jasno, kde bude hrať v budúcej sezóne a zatiaľ sa pripravuje so švajčiarskym prvoligistom Servette Ženeva predtým, ako odletí do zámoria.

„Prišiel som do Švajčiarska na charitatívne stretnutie na počesť Lokomotivu a potom som hovoril s trénerom Chrisom McSorleym. Poznám jeho brata Martyho. Spýtal som sa, či by som mohol trénovať s jeho tímom a Chris neodmietol,“ vysvetlil Kovaľov, ako sa dostal k šanci trénovať v Ženeve.

Tridsaťdeväťročný rodák z Togliatti je momentálne voľným hráčom a po jeho ročnom pôsobení v KHL nevylučuje zotrvanie v Európe, no láka ho aj návrat do Severnej Ameriky, odkiaľ už vraj dostal aj niekoľko ponúk.

„V blízkej budúcnosti idem do Severnej Ameriky. Mám ponuky od niekoľkých tímov. Tam sa akurát na konci augusta začína s tréningom,“ dodal ruský veterán, ktorý má za sebou 22 duelov v KHL a až 1302 zápasov v NHL. V nich nazbieral 1024 bodov a strelil 428 gólov.

zdroj: sport.ru
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist