Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 08. 2012 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Gillies: Rusi sú priateľskí, súperom strpčím život

Kanadský útočník Trevor Gillies sa po rokoch zámorského hokeja rozhodol v sezóne 2012/13 okúsiť prostredie v Európe. V budúcej sezóne bude obliekať dres Viťazu Čechov, v ktorom by chcel v jednom útoku hrávať so známym bitkárom Jeremym Yablonskym.

Tridsaťtriročný robustný krídelník strávil ostatné tri sezóny v organizácii New Yorku Islanders. Vlani za prvý tím odohral 3 stretnutia a ďalších 26 absolvoval na farme v Bridgeporte. V nich strelil len jeden gól. Spolu má za sebou 57 duelov v NHL - aj v drese Anaheimu Ducks, v ktorých nazbieral len tri body, no až 261 trestných minút.

V zámorí sa nepreslávil len svojim plno fúzom, ale aj ako tvrdý bitkár. V Kontinentálnej hokejovej lige by sa však chcel prezentovať aj svojím hokejovým umením. Samozrejme, prioritou zostáva nahá?ania hrôzy hráčom súpera.

„Dúfam, že budem schopný niekoľkokrát asistovať spoluhráčom, či dokonca aj streliť nejaký ten gól. Zvyčajne si za sezónu pripíšem pár bodov. Mám však iné ciele – dodať tímu emócie, hrať tvrdý hokej a súperom znepríjem?ovať život,“ povedal pre internetovú stránku tímu.

V klube, ktorý bol vlani centrom pozornosti nie z pozitívnych dôvodov a ktorého predstavitelia sa dušovali, že už nebudú presadzovať taký zákerný a na bitkách postavený hokej, sa stretne s Yablonskym, s ktorým by chcel hrať v jednom útoku aj vďaka ich spoločnej minulosti.

„Samozrejme, že by som chcel hrať v útoku s Yablonskym. Preto som sem prišiel. Sme priatelia už od detstva a bola by zábava chodiť spolu na ľad v jednej formácii,“ prezradil Gillies, ktorý sa k možnému pästnému súboju s Raitisom Ivanansom vyjadril nasledujúco: „Nestarám sa o to, proti komu na ľade idem a s kým sa bijem. Je to súčasť mojej práce a je mi jedno, s kým sa budem biť.“

A aké sú dojmy z Ruska?

„Toto je moja druhá návšteva Ruska. Keď som sem prišiel po prvý raz, užíval som si to. Ľudia sú tu veľmi priateľskí, klub Viťaz pozostáva z profesionálov pripravených pomôcť v každej situácii. A KHL? Je to skvelá liga,“ dodal Gillies.

zdroj: oficiálna stránka Viťazu Čechov
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist