Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/vc004800/slovakkhl/2014/engine/header.php on line 2
Dynamo Moskva opäť víťazne, Soči ukončilo sériu prehier | SlovakKHL.sk
Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
07. 10. 2014 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Dynamo Moskva opäť víťazne, Soči ukončilo sériu prehier

V dvoch utorkových dueloch Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa z víťazstiev tešili hráči Dynama Moskva a HK Soči. Slováci sa v akcii nepredstavili.

Šaryčenkov vynuloval Jaroslavľ

Šaryčenkov chytil všetkých 23 stiel, aby Dynamo Moskva zdolalo na domácom ľade Lokomotiv Jaroslavľ 2:0. Víťazný presný zásah strelil až v 54. minúte Pestunov a bodku za stretnutím dal gólom do prázdnej brány Daugavinš. Sanford inkasoval len raz z 27 streleckých pokusov, no neodvrátil druhú porážku Lokomotivu v sérii. Naopak, dvojnásobný šampión KHL vyhral už ôsmy zápas z posledných deviatich.

Nováčik zo Soči pretrhol sériu šiestich prehier

Petersson vsietil dva góly v presilových hrách, vrátane víťazného, aby HK Soči triumfovalo nad Víťazom Podoľsk na jeho ľade 4:2. Do čierneho sa trafili aj Pervyšin a Emmerton, kým Pöpperle prispel k ukončeniu šesťzápasovej série prehier 22 zákrokmi. Prekonali ho len Kempe v presilovke a Šitikov z trestného strieľania. Sateri kryl 24 striel, no domáci tím zaknihoval tretiu porážku z ostatných štyroch duelov.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist