Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
21. 01. 2022 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

KHL nevie, ako ďalej. V Kazani by mohol byť turnaj

Čas plynie a stále neprišli žiadne novinky o tom, ako bude KHL pokračovať vo svojej sezóne. Medzitým sa hovorí o možnom turnaji v Kazani.

KHL odložila na neurčito zápasy od 15. do 21. januára a najbližšie má naplánované na 22. februára, teda po olympiáde.

Momentálne nie je jasné, čo sa rozhodne urobiť ďalej. Spomínala sa alternatíva ukončenia základnej časti a návrat už priamo s play-off. To sa však nepáčilo tímom, ktoré majú stále šancu dostať sa do play-off pri riadnej sezóne.

Tímom sa nepozdáva ani kompromis, ktorým by mohol byť turnaj play-in, v ktorom by tímy na 7. až 10. mieste svojej konferencie bojovali o posledné dve miesta v play-off.

Oba alternatívy by porušili písané pravidlá o tom, že základnú časť majú tímy ukončiť s rovnakým počtom odohraných zápasov.

Extrémnym riešením je ukončiť ročník celý. Aj táto možnosť má svojich podporovateľov, ktorí tvrdia, že by sa tým ušetrili finančné prostriedky. Všetci hráči ligy by však v tomto prípade ukončili súťažný ročník už v januári a čakalo by ich dlhé voľno.

Najťažším riešením, ale zrejme správnym, je dohrať odložené zápasy.

Bez toho, aby sa príliš narúšal ročník, by sa dala využiť olympijská prestávka. S tým však opäť viacero tímov nesúhlasí, pretože by vznikli veľké rozdiely – znevýhodnené by boli tímy, ktorých hráči by reprezentovali svoju vlasť na olympiáde.

Potom tu je možnosť dohrať odložené zápasy po olympiáde, upraviť rozpis zvyšku sezóny a posunúť jej koniec.

Nech už padne rozhodnutie akékoľvek, tímy by privítali, aby prišlo čo najskôr. Tak ako fanúšikovia, aj manažéri a hráči žijú tieto dní v nevedomosti a neistote.

Medzitým, v Kazani by podľa Sport-Express chceli v strede februára usporiadať turnaj, ktorý by umožnil hráčom mať aspo? nejakú zápasovú prax. Okrem domáceho tímu by sa ho mohli zúčastniť vraj aj Čerepovec, Jaroslavľ a Nižnekamsk.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist