Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Mešár opäť bodoval. On aj Dvorský sú k dispozícii pre reprezentáciu!

Svoje posledné zápasy v tejto sezóne OHL odohrali vo štvrtok slovenskí útočníci Filip Mešár a Dalibor Dvorský, ktorí by teraz mohli byť k dispozícii slovenskej reprezentácii pripravujúcej sa na majstrovstvá sveta.

Oba tímy veľkých slovenských talentov prehrali aj štvrtý zápas v druhom kole a ich tímy tak vypadli z hry o majstrovský titul. Mešár zaznamenal asistenciu, mínusový bod a menší trest za vysokú hokejku pri prehre Kitcheneru 3:4 s Londonom, Dvorský si pripísal dve „mínusky“ pri prehre Sudbury 0:5 s North Bay.

Mešár sa s play-off lúči so 16 bodmi (1+15) z 10 duelov, pričom v lige sa nenájde hráč, ktorý by v tomto bode mal viac bodov. Dvadsaťročný rodák zo Spišskej Belej zaznamenal ďalších 52 bodov (19+33) v 45 dueloch základnej časti.

Dvorský sa s play-off lúči ako 20. najproduktívnejší hráč ligy s 10 bodmi (3+7) z deviatich duelov. V základnej časti sa mu darilo skvelo, keď v 52 stretnutiach strelil 45 gólov a nazbieral 88 bodov.

Obaja boli draftovaní v NHL už v prvom kole – Mešár v roku 2022 z 26. miesta Montrealom a osemnásťročný zvolenský rodák vlani z 10. miesta St. Louis.

K ich potenciálnej účasti na MS v Česku sa nedávno vyjadril aj generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan, ktorý podľa TASR povedal: „Mladých hráčov je oveľa lepšie zaradiť do prípravy skôr, tak ako Petrovského. Lebo potom prídu Cehlárik, či Hrivík a to už bude viac o ladení ako o skúšaní. Nie je to nemožné, ale v druhých dvoch týžd?och prípravy menej pravdepodobné. Naviac máme ešte zápasy v Nemecku a tam môžu viacerí potvrdiť formu a miest bude menej.“

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist