Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
08. 01. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Ďalším súperom Slovana z východu je Admiral

Slovan Bratislava čaká po dvojd?ovej prestávke siedmy zápas aktuálnej domácej série proti Admiralu Vladivostok. Vráti sa na víťaznú koľaj po štvrtkovej prehre s Kunlunom?


„Belasí“ majú v tejto sezóne na štadióne Ondreja Nepelu vyrovnanú bilanciu 11-11 so ziskom 34 bodov. Vyhrali štyri zo šiestich duelov kľúčovej, 10-zápasovej domácej série, no stále im patrí 12. pozícia na Západe s 58 bodmi zo 46 zápasov. Na ôsme Soči ich strácajú 11.

Vladivostok vyhral posledné dva zápasy, oba vonku, po ktorých je siedmy na Východe so 67 bodmi zo 47 duelov. Pred ôsmym Kunlunom však má náskok len jedného bodu, pričom odohral o zápas viac. Na ľadoch súperov má sezónnu bilanciu 9-13 so ziskom 28 bodov.

Tímy medzi sebou doposiaľ odohrali päť súbojov s troma triumfami Admiralu. Naposledy (2. februára 2016) zvíťazil Slovan, no doma ho vyhral len raz v troch zápasoch. Vo všetkých piatich strelil porazený tím jeden gól, až tri sa skončili výsledkom 3:1 (okrem toho 4:1 a 1:6).

Kto uspeje v zápase dvoch tímov bojujúcich o play-off v opačných konferenciách? Úvodné vhadzovanie je na programe o 17:00 aj v televízii Sport2.

Slovan nastúpi v omladenej zostave aj s debutantom Matúšom Sukeľom a Markom Halamom. Ruský útočník Igor Musatov nehrá pre zranenie. Do brány sa vracia Barry Brust.


Zostava SLOVANA: Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Sukeľ, Taffe, Cheechoo – Švarný, Plastino, Nedorost, Halama, Jeglič – Starosta, Ďaloga, Šťastný, Surový, Chipchura – Bačík, Skalický, Luš?ák, Hlinka – Pätoprstý

Pozri aj: ?íha: Súper hral za hranicou regulérnosti


Zdroj, foto: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist