Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
12. 01. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

?íha: Hráči odovzdali maximum a ukázali charakter + video

Slovan predviedol v stredu proti Jekaterinburgu parádny obrat. Po dvoch tretinách prehrával 0:2, ale v tretej vyrovnal a napokon zvíťazil 3:2 po predĺžení. Prišiel však o dvoch zranených hráčov.


„Belasí“ inkasovali už po 67 sekundách a neskôr zlyhávali aj vo vyložených šanciach na brankárovi Sochackym. Druhý gól bol veľký úder, ale aj vďaka takmer dvojnásobnej streleckej aktivite v tretej tretine dokázali vyrovnať skóre.

Pomohlo im však k tomu aj vylúčenie Golyševa do konca zápasu za likvidačný zákrok na Václava Nedorosta. V predĺžení bol hrdinom Jeff Taffe, ktorý zaistil domácim dva body.

Zákrok Golyševa na Nedorosta:


Nedorosta museli vyniesť z ľadu na nosidlách a neskôr klub oznámil, že má otras mozgu. V predĺžení sa, navyše, zranil aj Marek Ďaloga, ktorého nešetrne narazil na mantinel Vasilevskij. Utrpel zlomeninu ruky. Obaja vynechajú zvyšok sezóny.

„Ťažko sa mi hodnotia takéto veci. Budú hrať iní, verím, že Tomáš Kundrátek príde už vo štvrtok. Je to však škoda, v uplynulom čase sa mužstvo začalo zdvíhať. Utrpeli sme veľké oslabenie o dvoch kľúčových hráčov," neskrýval sklamanie tréner Miloš ?íha.

„Ak mám pravdu povedať, ja som ani jeden zákrok nevidel. Všimol som si, až keď bol Venco na ľade a bol vypnutý. Ďaloga bol na druhej strane ihriska, šiel na röntgen ruky a uvidíme, čo s tým bude mať. Každý jeden hráč je pre nás potrebný, dúfajme, že to bude v pohode,“ povedal k situácii obranca Tomáš Starosta.

Slovan sa po výhre posunul na 10. miesto Západnej konferencie o bod pred Záhreb. Najbližšie ho čaká v piatok Astana v predposlednom dueli 10-zápasovej domácej série. Zatiaľ počas nej vyhrali šesť zápasov z ôsmich.

OHLASY:

Miloš ?íha, tréner Slovana: „Do duelu sme vstúpili trocha nešťastne, napriek tomu sme hrali dobre a vypracovali sme si šance, žiaľ, najprv sme ich nepremenili. Súper skóroval po našej hrubej chybe, ale do tretej tretiny sme išli s odhodlaním zvíťaziť. To sa mi páčilo, všetci hráči odovzdali maximum a divákom ukázali charakter, že dokážu otáčať stretnutia.“

Pavol Skalický, útočník Slovana: „Nezačali sme dobre, potom sme si niečo povedali. Súboj sa nám podarilo otočiť, sme radi, že sme to zvládli. Teší ma, že som konečne strelil gól, hádam sa zlepším ešte viac a budem platným členom tímu.“

Tomáš Starosta, obranca Slovana: „Súper dobre bránil, ťažko sme prechádzali stredné pásmo, strácali sme puky na ich modrej a okamžite išli do protiútokov. Tak padol aj druhý gól - kolmá prihrávka a hráč šiel sám na bránku. Povedali sme si, že to musíme zjednodušiť. V tretej tretine sme nemali čo stratiť. Tlačili sme sa viac do brány, strieľali a nakoniec sme zvíťazili. Mala by tu byť dobrá nálada, no ale... pokračujeme v sérii doma a pripravíme sa na ďalšieho súpera.“

Vladimir Krikunov, tréner Jekaterinburgu: „Takýto zápas sa mi hodnotí nesmierne ťažko. Je škoda, že sme vedenie neudržali až do konca.“


Do Bratislavy sa prvýkrát ako súper vrátil slovinský center Rok Tičar. Čo na to povedal?


Zostrihy zo zápasu:


Pozri aj:
VIDEO: Slovan zdolal Jekaterinburg po predĺžení!


Zdroj, foto: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava, TASR
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist