Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
28. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan neskóroval ani proti SKA. V dvojzápase vo Viedni inkasoval 16 gólov! + video

Slovan Bratislava má za sebou dvojzápas vo Viedni, ktorý mu vôbec nevyšiel. V premiérových dueloch KHL v Rakúsku inkasoval dokopy 16 gólov a nestrelil ani jeden. Petrohradu podľahol v nedeľu 0:7.


Pozri aj: Slovan v historickom zápase KHL podľahol CSKA vysoko na nulu! + video

SLOVAN BRATISLAVA – SKA Petrohrad 0:7 (0:1, 0:2, 0:4)


Góly: 8. Hersley (Karpov, Gusev)(PP), 33. Koskiranta (Zemčonok, Gusev), 33. Plotnikov (Dergačov), 41. Chafizullin (Ketov, Kablukov), 47. Kuzmenko (Barabanov), 49. Plotnikov (Karpov, Gusev)(PP), 60. Li (Ketov, Gavrikov)
Strely: 30-35 (11-9, 12-11, 7-15), Trestné minúty: 14-2 (6-0, 6-2, 2-0), Brankári: Štěpánek - Hellberg


Prvá tretina zápasu proti Petrohradu bola z pohľadu Slovana podstatne vyrovnanejšia ako tá z duelu proti CSKA. Domáci boli strelecky aktívnejší, ale Helleberg zastavil všetkých 11 striel. Petrohrad úplne nepotvrdil úlohu jasného favorita, no využil hneď prvú presilovku a otvoril skóre. V ôsmej minúte sa o to postaral Patrik Hersley. Slovan hral neskôr ešte dvakrát v oslabení, pričom v poradí tretie v zápase predelila prestávka. Štěpánek čelil deviatim strelám SKA.


Aj v druhej tretine Slovan doplácal na vylúčenia. Petrohrad síce ani jednu z troch presiloviek nevyužil, ale krátko po nich skóroval dvakrát za 29 sekúnd. V 34. minúte zvýšili jeho náskok na 3:0 Jarno Koskiranta a Sergej Plotnikov. Slovan mal opäť viac striel na bránu, no Helleberg zostal bezchybný. Po dvoch tretinách mal na konte 23 zákrokov, kým Štěpánek inkasoval trikrát z 20 striel hostí. Český brankár mal, navyše, šťastie, lebo v 29. minúte trafil Hersley tyčku a v 38. minúte Barabanov prestrelil odkrytú bránku Slovana.



Tretia tretina vyšla Petrohradu najlepšie. Pridal v nej ďalšie štyri góly a pohodlne dokráčal k víťazstvu 7:0. Dinar Chafizullin, Andrej Kuzmenko, Plotnikov v presilovej hre a Oleg Li 22 sekúnd pred koncom duelu prekonali Štěpánka z 15 striel. Dokopy inkasoval sedemkrát z 35 striel SKA, kým Magnus Hellberg vychytal čisté konto s 30 zákrokmi. Slovan prehral druhýkrát po sebe na nulu a ťahá sériu štyroch zápasov bez bodu. V tabuľke Západnej konferencie je stále 9. s 18 bodmi z 24 duelov. SKA je v nej druhé s 35 bodmi v 22 súbojoch.




Slovan začne vo štvrtok trojzápasovú domácu sériu, počas ktorej privíta za päť dní Novosibirsk, Jaroslavľ a Astanu. Dvojzápas vo viedenskej Erste Bank Aréne vôbec nezvládol a zaznamenal v ?om skóre 0:16.

Zostava Slovana: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Bačik, Švarný, Grman, Meszároš, Klok – Sukeľ, ?epík (A), Červený – Liška, Bailey, Lamper – Lunter, Taffe (A), Rau – Chipchura, Hrnka, Sloboda


Zostava Petrohradu: Hellberg (Šesťorkin) – Zemčonok, Chafizullin, Rundblad, Zubarev (A), Zub, Hersley, Gavrikov – Ketov (C), Li, Tichonov – Kablukov, Malcev, Plotnikov (A) – Dergačov, Kuzmenko, Byvaľcev – Barabanov, Gusev, Koskiranta – Karpo


Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist