Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
17. 04. 2019 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Omsku neuznali gól, CSKA je po ďalšej výhre na nulu krok od titulu + video

V stredu pokračovalo tohtoročné finále Gagarinovho pohára tretím zápasom. Aj v ?om sa tešili z triumfu hráči CSKA Moskva a opäť to bolo na nulu. V Balašiche zdolali Omsk 2:0 a chýba im posledný krok k zisku titulu.

Avangard Omsk – CSKA Moskva 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)


Góly: 44. Andronov (Dahlbeck), 60. Grigorenko (Nesterov)(EN)
Strely: 16-30 (4-12, 4-9, 8-9), Trestné minúty: 8-2 (0-0, 6-2, 2-0), Brankári: Bobkov - Sorokin


CSKA si vybojovalo hneď tri majstrovské mečbaly, keď pri návrate play-off do Balašichy po deviatich rokoch zdolalo Omsk 2:0 a vo finálovej sérii vedie 3-0 na zápasy. V prvej tretine CSKA dominovalo, ale Igor Bobkov predvádzal neskutočné zákroky a držal Omsk v hre. V 24. minúte Zernov z ničoho nič poslal Avangard do vedenia, ale rozhodcovia po prezretí záznamu gól neuznali pre úmyselné kopnutie puku do brány. Sibírsky tím sa z toho nespamätal a už nedokázal prekonať Iľju Sorokina, ktorý na druhé čisté konto po sebe potreboval urobiť len 16 zákrokov. Ako prvý brankár v histórii KHL vychytal vo finále dve nuly v rade. V prvých dvoch tretinách pritom na neho smerovali po štyri strely. Bobkova prekonal z 30 striel iba kapitán hostí Sergej Andronov, ktorý rozhodol zápas v 44. minúte presnou strelou. Michail Grigorenko spečatil výhru gólom do prázdnej brány, jeho piatym v sérii. So štyrmi gólmi do prázdnej brány v jednom play-off vylepšil vlastný ligový rekord. Ešte nikto pred ním neskóroval do prázdnej brány v štyroch zápasoch play-off v sérii. CSKA natiahlo víťaznú šnúru proti Omsku na osem duelov celkovo a sedem na jeho ľade.

Neuznaný gól Zernova:

Skvelé zákroky Bobkova:




Víťazný gól Andronova:

Štvrtý zápas série sa odohrá v piatok opäť v Balašiche. CSKA v ?om bude môcť spečatiť zisk svojho prvého Gagarinovho pohára. Len druhýkrát v histórii je stav finálovej série 3-0 na zápasy – v roku 2011 viedla Ufa rovnakým pomerom nad Atlantom. Zaujímavosťou je, že víťaz tretieho zápasu finále sa tešil z titulu iba v dvoch z doterajších 10 sezón. V Balašiche sa naposledy hralo play-off KHL v roku 2010, keď MVD vedené Olegom Znaroksom podľahlo vo finále Kazani (3-4).

Zostava Omska: Bobkov (Nalimov) – Franson, Medvedev, Pokka, Jemelin, Bondarev, Čudinov, Pivcakin – Desharnais, Beck, Stålberg – Zernov, Michejev, Širokov – Galimov, Semionov, Šumakov – Manukjan, Stas, Fisenko – Jaremčuk

Zostava CSKA: Sorokin (Johansson) – Nesterov, Blažijevskij, Robinson, Dahlbeck, Marčenko, Naumenkov, Romanov – Slepyšev, Vey, Grigorenko – Andronov, Karnauchov, Scott – Popov, Okulov, Šalunov – Telegin, Rtiščev, Svetlakov – Kaprizov


Rozpis finále Gagarinovho pohára 2019:

CSKA Moskva vs Avangard Omsk – sobota, 13. apríla (5:2)
CSKA Moskva vs Avangard Omsk – pondelok, 15. apríla (3:0)
Avangard Omsk vs CSKA Moskva – streda, 17. apríla (0:2)
Avangard Omsk vs CSKA Moskva – piatok, 19. apríla (18:30)
*CSKA Moskva vs Avangard Omsk – nedeľa, 21. apríla (16:00)
*Avangard Omsk vs CSKA Moskva – utorok, 23. apríla (18:30)
*CSKA Moskva vs SKA Petrohrad – štvrtok, 25. apríla (18:30)
* – v prípade potreby

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist