Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

CHL: Banská Bystrica dostala na ľade majstra tenisového kanára + video

Úradujúci slovenský majster odohral v nedeľu štvrtý zápas piatej sezóny Hokejovej ligy majstrov. Odveta s obhajcom titulu však dopadla ešte horšia ako prvý duel s Jyväskylä. Banská Bystrica prehrala 0:6.

JYP Jyväskylä – Banská Bystrica 6:0 (1:0, 3:0, 2:0)

Góly: 2. Immonen (Kalteva, Hytönen)(PP), 21. J. Jokinen, 24. Tomášek (M. Jokinen), 29. Perrin (Hytönen, Immonen)(PP), 48. Tomášek (Turkulainen, Rooba)(PP), 60. Tuppurainen (Immonen, Ikonen)(PP)
Strely: 26-28, Trestné minúty: 10-55


Jyväskylä, ktorého v minulom kole zahanbila Plze? (2:6), malo skvelý vstup do zápasu. Po 80 sekundách získalo prvú presilovku, ktorú za osem sekúnd premenil na otvárací gól Jarkko Immonen. V druhej tretine inkasovali Bystričania až trikrát za osem minút. Jaakko Jokinen v 21., David Tomášek v 23. a Éric Perrin v 29. minúte v presilovej hre zvýšili náskok JYP už na 4:0. Tomášek s Janim Tuppurainenom pridali v tretej tretine ďalšie dva presilovkové góly a prikrášlili skóre na konečných 6:0. Samuel Baroš inkasoval všetky góly z 26 striel, kým Eetu Laurikainen vychytal čisté konto s 28 zákrokmi. Pripome?me, že doma Bystrica podľahla JYP 1:6.



Zostava B. Bystrice: Baroš (Gajan) – Marshall, Mihálik, Kubka, Miller, Sloboda, Biro, Košecký – Asselin, Faille, Tamáši – Sýkora, Higgs, Surový – Giľák, Šťastný, Varga – Gabor, Češík, Belluš – Kabáč

Zostava JYP: Laurikainen (Voutilainen) – Kalteva, Honka, Ikonen, J. Jokinen, Kuukka, Vainio, Allén – Tuppurainen, Immonen, Perrin – Ratinen, Hytönen, Louhivaara – Turkulainen, Tomášek, M. Jokinen – Kolehmainen, Lahti, Rooba – Saari

Piaty zápas v základnej skupine H odohrajú Bystričania až 9. októpbra v Plzni. Po štyroch dueloch sú v tabuľke poslední s tromi bodmi, Plze? je stále bez straty bodu prvá.

SLOV?CI V LIGE MAJSTROV

V ôsmich piatkových zápasoch tretieho kola CHL bodovalo viacero Slovákov. Michel Miklík skóroval v druhom zápase po sebe, pričom tentoraz rozhodol o výhre Rouenu 2:0 nad Hradcom Králové.



Michal Krištof si pripísal už siedmy bod v tejto sezóne LM (2+5), keď asistoval pri prehre Kärpätu 3:4 v Norimbergu. Slovenský mladík vedie bodovanie fínskeho tímu po štyroch dueloch v skupine.



Marek Viedenský i Vladimír Dravecký nazbierali v predošlom zápase po dva body. Tentoraz Dravecký asistoval Viedenskému na druhý gól Třinca, ktorý zaistil tímu bod pri prehre 2:3 po predĺžení na ľade Tappary Tampere.



Výsledky 7. hracieho d?a 5. sezóny CHL:

Jyväskylä – Banská Bystrica 6:0
Lugano – Plze? 2:3
//
Junosť Minsk – Mníchov 0:3
Brno – Berlín 4:3
Rouen – Hradec Králové 2:0
/M. Miklík 1+0 (ROU)/
Norimberg – Kärpät 4:3
/M. Krištof 0+1 (KAR)/
Djurgärden – Storhamar 5:2
Tappara – Třinec 3:2 PP
/M. Viedenský 1+0, V. Dravecký 0+1 (obaja TRI)/

Program Banskej Bystrice v základnej skupine H:

Banská Bystrica – Jyväskylä 1:6
Banská Bystrica – Lugano 5:2
Lugano – Banská Bystrica 4:1
Jyväskylä – Banská Bystrica 6:0
Plze? – Banská Bystrica (9.10., 17:00)
Banská Bystrica – Plze? (17.10., 17:00)

Pozri aj:
CHL: SLOVENSKÝ MAJSTER NA ÚVOD SEZÓNY S DEBAKLOM OD OBHAJCU TITULU + VIDEO
CHL: BANSK? BYSTRICA SI PRIPÍSALA PRVÝ TRIUMF V SEZÓNE! + VIDEO
CHL: GÓLOV? ŽATVA SLOV?KOV, BANSK? BYSTRICA S HLADKOU PREHROU V LUGANE + VIDEO
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist