Vyhľadávanie
MS 2014

Dočká sa Slovensko v pondelok prvého víťazstva?

12. mája 2014

Prvé dva zápasy priniesli očakávané dve prehry, ale aj jeden bod. Teraz pre Slovensko prichádzajú zápasy, v ktorých sa budú čakať aj víťazstvá. Ten prvý odohrá dnes od 15:45 proti Francúzsku, ktoré našu reprezentáciu v minulosti už potrápilo.

Francúzi zaskočili v úvodnom zápase na majstrovstvách aj Kanadu, ktorú porazili 3:2 po samostatných nájazdoch. V nedeľu však podľahli Taliansku 1:2 a teraz ich bude čakať druhý zápas behom dvoch dní.

Slovensko do? naopak vstúpi po jednod?ovom voľne, ktoré prišlo po náročnom vstupe do šampionátu vhod. Tím najskôr podľahol Česku 2:3 po predĺžení, aby na ďalší de? podľahol Kanade 1:4, hoci výsledok nehovorí o tom, ako naši hráči hrali.

Článok pokračuje pod reklamou


Fanúšikov spod Tatier môže predvedená hra slovenského tímu tešiť na to, že v nej dominujú mladíci a debutanti. Potešiť by sa však chceli aj víťazstvom, ktoré by podľa papierových predpokladov malo prísť už v pondelok.

Slovensko má priaznivú bilanciu proti Francúzsku, ale tento rok s ním dokázalo aj prehrať. Na posledných dvoch svetových šampionátoch však vyhralo 5:4 a 6:2. Celkovo vyhralo štyri z piatich vzájomných duelov. Pridá dnes ďalšiu výhru?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist