Vyhľadávanie
MS 2014

MS 2014: Odčinia dnes Slováci zaváhanie s Francúzskom?

14. mája 2014

Slovensko začalo šampionát nádejne, ale po troch zápasoch má na konte len jeden bod a tri prehry. Hlavne tá posledná rozcítila nejedného fanúšika pod Tatrami. Zverenci Vladimíra Vůjteka sa ju pokúsia napraviť v stredu.

Slováci nastúpia od 19:45 na zápas proti tímu, ktorý nemožno podce?ovať. Ich súperom bude Nórsko, ktoré do turnaja vstúpilo dvoma výhrami a pri prehre 1:2 potrápilo aj Švédsko. Duel severských susedov sa hral včera večer, čo by mohla byť nevýhoda nórskeho výberu.

Slovensko malo, naopak, de? voľna, ktoré mohlo využiť na zamyslenie sa. V prvom zápase proti Česku získalo bod po sympatickom výkone, ale aj vo zvyšných dueloch sa v závere zápasu zosypalo a výsledkom toho bola aj trpká prehra 3:5 s Francúzskom, hoci desať minút pred koncom bol stav priaznivý 3:1.

Článok pokračuje pod reklamou


Stredajší zápas bude dôležitý pre obe strany. Nóri si môžu výrazne posilniť svoje postupové ambície a Slováci si ich budú chcieť uchovať v reálnej hladine. Momentálne im v tabuľke patrí posledné miesto a po strede ešte tri náročné zápasy proti dvom nevyspytateľným súperom a silnému Švédsku.

Nevyspytateľní sú aj Nóri, ktorí v príprave náš výber potrápili a v minulom roku dokonca dvakrát porazili. Inak má však s nimi Slovensko pozitívnu bilanciu, keď z 13 vzájomných duelov vyhralo desať. Napravia si proti nim chuť po zbabranom zápase s Francúzskom?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist