Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan dnes odohrá prvý prípravný zápas

Autor: Marek Kantorík  /   22. júla 2014

Hokejistov Slovana Bratislava čaká po d?och tvrdej spoločnej prípravy prvý prípravný zápas pred štartom novej sezóny. Už dnes o 17:00 nastúpia v českom Liberci proti Metallurgu Novokuzneck.

Sibírsky klub, ktorý vyhral v uplynulej sezóne iba štrnásť zápasov a skončil na samom dne Východnej konferencie, sa na severe Čiech predstaví s výrazne obmeneným kádrom. Z mužstva odišlo deväť hráčov, na ktorých miesta získalo vedenie pätnásť nových. Do Ruska sa presťahovali aj štyria Američania - obrancovia Cade Fairchild a Matt Lashoff a útočníci Rob Schremp s Ryanom Stoaom. Poslední traja menovaní majú skúsenosti aj zo zámorskej profiligy.

Slovanisti vycestovali do Liberca s takmer kompletným kádrom. Tréner Rostislav Čada nemôže počítať iba so zraneným útočníkom Mattom Murleym, ktorého počas tréningu trafil puk tak nešťastne, že mu spôsobil prasknutie priehlavkovej kosti. Skúsený Američan vynechá približne tri týždne.

Článok pokračuje pod reklamou


„Belasí“ sa po zápase vrátia do Bratislava, kde budú pokračovať v letnej príprave. Ďalší prípravný duel odohrajú v piatok 1. augusta v Kravařoch proti Dinamu Minsk.

Zdroj: Oficiálny web Slovana Bratislava


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist