Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan sa dnes stretne s Banskou Bystricou

22. augusta 2014

Dnes o 17:00 sa v Brezne odohrá ďalší prípravný zápas Slovana Bratislava. Jediného slovenského zástupcu v KHL privíta Banská Bystrica, ktorá sa radí k extraligovej špičke.

Dva týždne pred štartom novej sezóny KHL odohrá Slovan prvý zo záverečných troch prípravných zápasov. V predošlých siedmich má bilanciu 4-3, pričom sa raz stretol aj so slovenským tímom – majstrovské Košice porazil 3:1.

Aj Banská Bystrica má prípravu ako na hojdačke. V doterajších štyroch zápasoch vyhrala nad súpermi z Rumunska a Poľska, no proti slovenským súperom neuspela. Prehrala aj so Zvolenom, aj s Popradom.

V drese „belasých“ sa nájdu aj dvaja hráči, ktorí majú na pôsobenie v drese „baranov“ čerstvé spomienky. Útočníci Mário Lunter a Patrick White si banskobystrický dres obliekli v minulej sezóne. Vtedy sa tím dostal do semifinále play-off. Netreba zabudnúť ani na asistenta trénera Vladimíra Országha, ktorý je banskobystrickým odchovancom.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist