Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Janus: Mohli sme získať aj tri body

30. septembra 2014

Jaroslav Janus síce zaváhal pri jednom inkasovanom góle, ale nebyť jeho, mohol Slovan dopadnúť v pondelok aj horšie. Napriek tomu slovenského brankára strata bodu po zápase trochu mrzela.

„Mohli sme získať aj tri body, ale, bohužiaľ, inkasoval som lacný gól pomedzi betóny. Hrali sme však do poslednej sekundy a som šťastný, že sme v nájazdoch uspeli. Dva body sú lepšie ako nič. Každý bod v KHL je ťažko vybojovaný,“ povedal Janus.

V nájazdoch si prešovský rodák veril a nakoniec oba zneškodnil.

Článok pokračuje pod reklamou


„Vedel som, že treba napraviť chybu. Išiel som do toho, že nájazdy vychytám. Pri druhom som mal šťastie, ale dva body sú skvelé,“ pokračoval Janus.

„Belasí“ vyhrali druhý zápas v rade po päťzápasovej sérii prehier. Počas nej už bolo možné vnímať v Slovnaft Aréne nový trend – nevypredané hľadisko. V pondelok sa na zápas proti Minsku prišlo pozrieť len 8025 divákov.

„Vedeli sme, že keď budeme prehrávať, budú aj prázdne tribúny. Dnes videli ľudia útočný hokej a teší ma, že s víťazným koncom pre náš tím,“ dodal Janus.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist