Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Ján Laco je aj v novom tíme medzi elitou KHL

01. októbra 2014

Ján Laco sa nemôže sťažovať. Po nútenom odchode z Donecka sa udomácnil v Astane, kde za miestny Barys chytá viac ako vlani v drese Donbassu. Navyše, darí sa mu veľmi dobre.

Slovenský brankár mohol v utorok vychytať svoje tretie čisté konto v ročníku, s čím by sa vyrovnal lídrovi Stanislavovi Galimovovi z CSKA. Prišel o? v poslednej minúte, ale podstatné bolo, že tímu pomohol k výhre 2:1 nad Jugrou.

Laco bol kľúčom k utorkovému úspechu a stál aj za ostatnými štyrmi výhrami Barysu v tejto sezóne. Tomu sa síce zatiaľ nedarí podľa predstáv, ale tridsaťdvaročný rodák z Liptovského Mikuláša zatiaľ nikoho nesklamal.

Článok pokračuje pod reklamou


Práve naopak. Laco, ktorý odchytal zatiaľ všetky zápasy svojho tímu, je najvyťažovanejším brankárom KHL a zárove? sa radí aj medzi elitu v štatistikách. V priemere inkasuje 2,06 gólu na zápas. S úspešnosťou zákrokov 94,1 percenta mu patrí piate miesto medzi gólmanmi, ktorí odchytali viac ako jeden zápas.

Pozrite si aj štatistiky brankárov.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist