Vyhľadávanie
Sumáre

Atlantu sa podaril obrat, Minsk snahu súpera odvrátil

22. októbra 2014

V prvých dvoch zápasoch stredajšieho programu KHL sa z víťazstiev tešili Minsk a Atlant. Oba tímy vyhrali vonku pomerom 3:2.

Minsk prišiel o vedenie, ale Ellison nakoniec spečatil výhru

Minsk síce prišiel o dvojgólové vedenie, ale Ellison v 51. minúte strelil svoj druhý gól v zápase, aby ním rozhodol o víťazstve 3:2 na ľade Čeľabinska. K druhej výhre v rade viedol aj presný zásah Bailena, ako aj 33 zákrokov Haugena. Toho prekonali Panov a Glinkin, ktorí dvojgólovú stratu zmazali v tretej tretine. Garnett pri svojom druhom štarte v ročníku opäť nevyhral a tentokrát zastavil 29 striel.

Atlant otočil zápas proti Jugre

Aj Jugra prišla o dvojgólové vedenie, ale tá, na rozdiel od bieloruského klubu, neuspela. Na góly Guseva a Magogina zareagovali Černov a Sošnikov, aby nakoniec Radulov a Majorov v samostatných nájazdoch rozhodli o výhre Atlantu. Engren k nej pomohol 29 zákrokmi, Biriukov čelil 26 strelám. Jeho Jugra prehrala tretí zápas v rade.

doplníme po skončení ďalšieho zápasu...



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist