Vyhľadávanie
Správy

Radulov: Prvé miesto v bodovaní nie je pre m?a dôležité

Autor: Marek Kantorík  /   17. novembra 2014

Tím CSKA Moskva zvíťazil v nedeľu nad Čerepovcom 8:2. K vysokej výhre prispeli najviac Igor Grigorenko s Alexandrom Radulovom. Prvý menovaný strelil štyri góly, druhý získal šesť bodov.

„CSKA ide takmer bez poľavenia. Každý má veľkú túžbu a snaží sa dodržiavať taktické pokyny. Stále je pred nami veľa náročných zápasov. Nie je čas na oddych. Aktuálne máme sériu duelov proti tímom z Východnej konferencie. Čerepovec nie je spokojný s výsledkom stretnutia rovnako ako jeho fanúšikovia či vedenie,“ povedal portálu championat.com Radulov.

Ruský krídelník strelil v nedeľu jeden gól a pridal päť asistencií. V kanadskom bodovaní súťaže je na prvom mieste so ziskom 44 kanadských bodov.

„Prvé miesto v tejto tabuľke nie je dôležité. Najdôležitejšie je, ako budeme hrať v play-off. Je tu dlhý proces prípravy na zápasy vyraďovacích bojov. Budujeme tím a snažíme sa vyhrať. Nie je dôležité, kto je kapitánom. Všetci sme lídrami,“ dodal Radulov, ktorý zárove? pokoril ako druhý v poradí 400-bodovú hranicu v KHL.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist