Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan čaká zápas o nádej. Proti Petrohradu

28. januára 2015

Po sérii domácich zápasov čaká bratislavský Slovan ďalší trip. Ak chce ešte pomýšľať na zázrak a postup do play-off, tak musí vyhrať už dnes. Súperom však bude jeden z dvoch najsilnejších tímov KHL, SKA Petrohrad.

Veľa šancí sa Slovanu v tomto zápase nedáva, pretože prehral už šesť zápasov v rade. Jeho káder sa ani zďaleka nemôže porovnávať s tým petrohradským, no ak hráči zabojujú, budú mať šancu vyhrať svoj prvý zápas od 10. januára.

Petrohrad sa zase bude chcieť vrátiť na víťaznú koľaj po tom, čo mu Ufa v poslednom zápase ukončila osemzápasovú víťaznú sériu. Je jasným favoritom duelu, keďže ide o lídra Bobrovovej divízie, ktorý získal skoro dvakrát toľko bodov ako Bratislava.

V prospech domáceho tímu hrá aj bilancia vzájomných zápasov. V tomto ročníku vyhralo SKA oba zápasy, a to presvedčivo - 7:2, resp. 6:1. Momentálne nad Slovanom ťahá päťzápasovú sériu výhier. Slovenský tím uspel len v prvom meraní sil oboch klubov v KHL.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist