Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Nagy a Sergen ďakujú fanúšikom za podporu

25. februára 2015

Bratislavský Slovan odohral možno svoj posledný zápas v KHL. Diváci v Slovnaft Aréne hokejistov potešili aj po utorkovej prehre 2:3 s Jokeritom. Podľa Michala Sersena len potvrdili to, že sú skvelými priaznivcami, ktorí držia s klubom aj v ťažkých časoch.

Obrancovi je ľúto, že Slovan nedokázal svojich priaznivcov tešiť viac počas základnej časti, v ktorej nakoniec obsadil posledné miesto v Západnej konferencii.

„Záver s fanúšikmi, to bolo naozaj niečo neskutočné. Cítil som sa, ako keby sme naozaj niečo vyhrali. Ale bohužiaľ, opak je pravdou. Škoda, že sme takéto ďakovačky nemohli mať počas sezóny častejšie. Toto mužstvo malo určite na viac, ako to vyzerá teraz po základnej časti a v tabuľke sme naozaj poslední. Je to veľká škoda, pretože fanúšikovia boli fantastickí počas celého ročníka a aj keď sa nám nedarilo, stále nám fandili,“ povedal Sersen.

Článok pokračuje pod reklamou


So Sersenom súhlasil aj útočník Ladislav Nagy, ktorý patril medzi tých hráčov, ktorý v ročníku nesklamali. Taktiež vyjadril sklamanie nad tým, že pre Slovan išlo s najväčšou pravdepodobnosťou o derniéru v najprestížnejšej súťaži v Európe.

„Ďakujeme im, boli super po celý rok. Držali s nami a bola tu perfektná atmosféra. Som veľmi šťastný, že som tu mohol hrať a je veľká škoda, že pravdepodobne odchádzame z KHL. Pretože tam je hokej určite na inej úrovni, aj keď zatiaľ neviem, kde bude hrať Slovan v ďalšej sezóne. Je to veľká škoda aj pre slovenský hokej,“ skonštatoval Nagy.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist