Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan dnes zabojuje o výhru v Kazani

23. augusta 2016

V utorok odštartuje nová sezóna pre viaceré tímy a je medzi nimi aj bratislavský Slovan. Ten v pondelok vycestoval na trip a na úvod základnej časti ho bude čakať ťažký súper. Od 18:00 zabojuje o výhru na ľade Kazane.

Kaza? síce zažívala v minulej sezóne prechodné obdobie, ale vyradenie v prvom kole play-off bolo pre tím sklamaním, a tak došlo k zmenám v kádri i na lavičke. Prípravu tím nezačal dobre, keď prehral tri zápasy zo štyroch. Z ostatných šiestich však zaváhal len raz.

Slovan odohral počas leta tiež desať zápasov, v ktorých zaznamenal rovnaký počet výhier – šesť. Mal však aj relatívne slabších súperov. Aj v „belasom“ tíme platí, že ambície pred novou sezónou sú vyššie, čomu zodpovedala aj snaha o posilnenie zostavy.

Článok pokračuje pod reklamou


Oba tímy chcú vstúpiť do novej sezóny tou správnou nohou, no stávkové kancelárie majú pomerne jasno v tom, že by výhru mal oslavovať domáci tím, ktorý vlani vyhral tri vzájomné zápasy zo štyroch. Rozhodne sa však až na ľade.

„Prvý zápas je proti silnej Kazani, no my sme dobre pripravení a chceme prekvapiť. Obe mužstvá budú hrať určite rýchly hokej, dôležité bude hrať dobre vzadu a premeniť šance, ktoré sa vyskytnú,“ povedal pre tímovú stránku obranca Nick Plastino.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist