Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan bude hrať mesiac bez kľúčového obrancu

Autor: Marián Masaryk  /   05. septembra 2016

Tím Slovan Bratislava príde o ďalšieho hráča. Český obranca Tomáš Kundrátek sa totiž pripojí k národnému tímu, ktorému pomôže na Svetovom pohári. Tréner Miloš ?íha z toho nie je nadšený.

Český hokejový zväz si Kundrátka požičal od Slovana, aby v zostave nahradil zraneného obrancu Radka Gudasa. Bratislavský klub však už v úvode tejto sezóny KHL prišiel o niekoľkých hráčov a strata v podobe kľúčového beka bude citeľná. ?íha vraj, navyše, dopredu o ničom nevedel.

„Ja som sa to dozvedel pred zápasom. Vnímam to zle, veľmi zle. Myslím si, že nám nikto nedal vedieť, ani klubu. Dočítali sme sa, že možno bude nominovaný, po tom prišiel sám Tomáš, že ide. Toto mi pripadá dosť tvrdé od českého zväzu, respektíve od ľudí, ktorí okolo národného tímu pracujú. To ma mrzí, pretože aspo? dať vedieť, že o toho hráča prídeme,“ povedal po domácej nedeľnej prehre so Spartakom Moskva.

Článok pokračuje pod reklamou


Jediný slovenský zástupca v KHL odštartoval aktuálny ročník dvoma prehrami na ľadoch súperov, pri ktorých sa mu zranili dvaja hráči. Teraz k nim pribudli ďalší dvaja s reprezentačnými povinnosťami a jeden si nezahrá pre trest. ?íha tak musí pred každým zápasom meniť zostavu, čo nie je ideálne.

„My už prichádzame o ďalších hráčov, Nedorost bude sedieť, Jeglič je s reprezentáciou, zranenú máme trojicu hráčov. Mužstvo skladáme každý de? v inej zostave. Tomáš nám určite bude chýbať, je to náš prvý bek. Bude mimo mesiac, je to ťažká rana. Také sú však pravidlá, tak sa s tým musíme popasovať.“


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist