Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Meszároš po prehre so Spartakom: Neboli sme efektívni

Autor: Marián Masaryk  /   05. septembra 2016

Slovan Bratislava prehral v nedeľu tretí zápas v tejto sezóne KHL a prvý domáci, keď podľahol Spartaku Moskva 1:2. Opäť mal miernu streleckú prevahu a nevyužil niekoľko šancí, čo mrzí aj kapitána Andreja Meszároša.

„Mali sme veľa striel, ale chýbali nám góly. Bohužiaľ, neboli sme efektívni, brankárovi to vypadávalo, ale my sme neboli pred bránou. Nedoklepávali sme puky a prispôsobili sme sa ich hre. Spartak dobre bránil a dali také náhodné góly, ale taký je hokej. Oni sa tlačili do bránky a my veľmi nie,“ zhodnotil zápas niekdajší dlhoročný obranca NHL.

Slovan síce rýchlo zareagoval na otvárací gól súpera a Cheechoo vyrovnal stav na 1:1, ale na druhý gól Bobrova už nedokázal odpovedať. V opäť pozmenenej zostave mu chýbali dvaja zranení hráči i Žiga Jeglič, ktorý si plnil reprezentačné povinnosti. V závere druhej tretiny prišiel aj o Václava Nedorosta, ktorý bol vylúčený do konca duelu a ten nasledujúci pre trest vynechá.

Článok pokračuje pod reklamou


„Nemyslím si, že by sme boli nervózni, ale nehrali sme to, čo sme si povedali. Musíme byť disciplinovanejší v našom systéme, nemyslím tým teraz fauly, ale taktiku. Samozrejme, že nám niektorí hráči chýbali, ale máme tu ďalších, ktorí môžu vyniknúť a dokázať, čo vedia. Je jedno, či sa niekto zraní, v takom prípade ho musí druhý hráč zastúpiť,“ dodal Meszároš.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist