Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan čaká ťažký trip, doma si v septembri zahrá už len raz

08. septembra 2016

Bratislavský Slovan absolvuje už v piatok prvý zo série troch zápasov na ľadoch súperov. Potom sa naposledy v tomto mesiaci predstaví doma a uzavrie ho štvorzápasovým výjazdom.

Počas aktuálneho tripu si „belasí“ zmerajú sily postupne s Novokuzneckom, Omskom a Novosibirskom. Zápasy sa odohrajú v piatok, nedeľu a utorok. Následne sa tím vráti na Slovensko a 17. septembra privíta Záhreb.

Potom bude nasledovať rýchla otočka opäť smerom na východ. Už 20. septembra odštartuje nový trip, počas ktorého Slovan navštívi Magnitogorsk, Ufu, Čeľabinsk a Záhreb.

Článok pokračuje pod reklamou


Zvyšok mesiaca bude pre zverencov Miloša ?íhu náročný, a to aj pre poranenia hráčov. Prvý trip sezóny sa skončil bez bodového zisku. To sa nemôže opakovať. Kľúčové bude odštartovať sériu zápasov vonku úspešne.

Podarí sa Slovanu zareagovať na poslednú prehru so Spartakom? Uvidíme už zajtra. Momentálne je slovenský účastník KHL desiaty v Západnej konferencii. V piatich zápasoch získal šesť bodov.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist