Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan bude mať dnes šancu vrátiť sa na víťaznú koľaj

09. septembra 2016

Slovan Bratislava bude dnes už od 14:00 bojovať o zisk svojho prvého víťazstva na ľade súpera v tejto sezóne. Trojzápasový trip otvorí na ľade tímu Metallurg Novokuzneck.

Slovan v prvých dvoch zápasoch vonku neuspel, ale úvodné dva domáce zápasy vyhral. Naposledy, keď sa s domácim ľadom na nejakú dobu lúčil, však podľahol moskovskému Spartaku 1:2. Teraz prichádza dobrá príležitosť vrátiť sa na víťaznú koľaj.

Metallurg síce začal sezónu triumfom, ale momentálne je predposledný vo Východnej konferencii a ťahá päťzápasovú sériu prehier. V posledných troch zápasoch pritom strelil len jeden jediný gól.

Článok pokračuje pod reklamou


Papierovým favoritom zápasu je Slovan. Ten doteraz vyhral štyri vzájomné zápasy zo siedmich, pričom naposledy prehral v januári 2014. V minulej sezóne vyhral oba zápasy s celkovým skóre 9:2.

Zostava Slovana: Pogge (Brust) - Plastino, Švarný, Nedorost, Viedenský, Jeglič - Luža, Meszároš, Chipchura, Taffe, Cheechoo - Ďaloga, Bačík, Kubalík, Zigo, Valský - Rosandič, Pokorný, Skalický, Šiška, Luš?ák


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist