Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Kyle Chipchura: V koncovke musíme byť dôraznejší

Autor: Marián Masaryk  /   10. septembra 2016

Slovan Bratislava mal v piatkovom zápase proti Novokuznecku viac než dvojnásobnú streleckú prevahu, no druhý trip v tejto sezóne KHL začal prehrou 1:2. V nedeľu sa predstaví v Omsku a útočník Kyle Chipchura vie, čo musí zlepšiť, aby ukončil sériu prehier na ľadoch súperov.

„Vieme o tom, že koncovka musí byť lepšia. Je to jedna z vecí, ktorú sme videli pred tréningom na videu. V koncovke musíme byť dôraznejší, ísť viac do brány, byť hladní po góloch. Nesmieme zabudnúť na defenzívu a vyvarovať sa chýb v nasledujúcom zápase. Avangard je ešte silnejší a zaváhania môže trestať,” povedala jedna z letných posíl „belasých" po sobotnom tréningu.

Tréner Miloš ?íha opäť pozmenil zostavu tímu, ktorý sa v nedeľu od 13:00 pokúsi prvýkrát v tomto ročníku uspieť na súperovom ľade. Chipchura verí, že zmeny prinesú úžitok. „Pomiešané útoky sa dali očakávať. Nehrali sme dobre posledný zápas, strelili len jeden gól, čo je veľmi málo. Verím, že zmenené formácie budú pre našu hru proti silnému Omsku vzpruhou.”



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist