Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Luš?ák pred zápasom s Čerepovcom: Musíme odstrániť chyby a makať

Autor: Marián Masaryk  /   05. októbra 2016

Slovan čaká vo štvrtok posledný zápas aktuálnej domácej série proti Čerepovcu. Je jedným z ľahších súperov, ktorému sa však v poslednej dobe darí. Čo na? bude platiť podľa útočníka Patrika Luš?áka?

„Musíme si to upratať v hlavách a robiť to, čo máme. Každý by mal začať sám od seba robiť poctivú hru. To, čo nás zdobilo minulú sezónu. Ak odstránime chyby a budeme makať, tak prídu aj výsledky,“ povedal pre klubový web absolvent 70 zápasov KHL pred duelom s tímom, ktorý ťahá päťzápasovú víťaznú sériu.

Dvadsaťsedemročný člen štvrtého útoku Slovana sa vrátil k utorkovej prehre 0:6 s Petrohradom. Domáci tím mal najmä v druhej tretine viacero šancí zvrátiť nepriaznivý stav, ale nepodarilo sa mu to. Tretia tretina už mu vôbec nevyšla.

Článok pokračuje pod reklamou


„Ešte stále sa so zápasom dalo niečo robiť. Ale v tretej tretine sme úplne vyhoreli. Tam už sme dostali jeden gól za druhým po našich chybách a už sa to viezlo. Išli sme zápas otočiť a pritom sme dostali tri. Im sa už hralo ľahko a my sme robili viac a viac chýb.“

Bratislavský klub prehral posledné tri zápasy so skóre 1:14. Na poslednú ôsmu pozíciu potrebnú pre postup do play-off stráca sedem bodov. Čo je jeho najväčším problémom podľa rodáka z Piešťan?

„Napriek tomu, že máme k dispozícii presilové hry, nie je nám to gólovo nič platné. Mnoho gólov zasa inkasujeme po našich chybách pri stratách puku alebo nasledujú prečíslenia pri stratách na útočnej modrej. Tieto mužstvá to vedia využívať, vedia si to nahrať a dávajú z toho góly. Musíme sa toho vyvarovať.“


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist