Vyhľadávanie
Slováci v KHL

?íha: Mužstvo musí pracovať, nemôže premýšľať

Autor: Marián Masaryk  /   23. októbra 2016

Slovan Bratislava síce vyhral posledný zápas nad Ladou Togliatti, ale bola z toho zbytočná dráma. Vlastnými chybami poslal súpera do vedenia 2:0, ktoré však nakoniec zvrátil. Tréner nebol s výkonom celkom spokojný.

„Opäť sme prepadali, v obrannom pásme sme hrali zle. Vypúšťali sme to v rohoch, tie rotácie sme tam nedoťahovali do konca. Na tréningu si idú chlapci do tela a tu toho hráča v zápase vypustia. Vzniká tak prečíslenie, ostatní to chcú nahradiť, takže tam vždy zostane voľný hráč a dostaneme gól do prázdnej bránky. V tomto nie som spokojný,“ zhodnotil Miloš ?íha duel proti Lade (3:2) pre klubový web.

Český kormidelník kritizuje najmä prístup hráčov, dodržiavanie herného systému a plnenie taktických pokynov. To sa im nie vždy podarí podľa jeho predstáv a pramenia z toho súperove góly.

Článok pokračuje pod reklamou


„Nám sa vydarí zápas a pristúpime k tomu úplne inak. Disciplínu pritom stačí len zopakovať. Stačí len vytrpieť to, čo si povieme a hrať, čo si povieme. Musíme si uvedomiť, že mužstvo musí pracovať, nemôže premýšľať,“ prízvukuje ?íha.

Slovan čaká od utorka náročný šesťzápasový trip, ktorý odštartuje v Petrohrade. Pozitívom je, že poslednými výhrami sa dotiahol na súperov v tabuľke a stále myslí na play-off. „Dôležité je, že sme nestratili kontakt s tímami nad nami. Čaká nás náročný trip, kde potrebujeme každého hráča a potrebujeme taktiku ešte vylepšiť.“


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist