Vyhľadávanie
Správy

AuTodoc.sk - diely aj pre vozidlá hokejistov

07. decembra 2016

Automobil ako Kia Sorento je pre amatérskeho i profesionálneho hokejistu ako stvorené. Okrem toho, že vás v ?om nikto neprehliadne, zmestí sa do neho celý váš výstroj. Pre brankárov s ich robustným výstrojom poskytuje tiež veľký komfort.

Automobilka Kia, ktorá má na Slovensko svoj závod, dobíja slovenský trh a stáva sa čoraz populárnejšia v očiach slovenských spotrebiteľov. Poskytuje kvalitu starým i mladým, mužom i ženám, slobodným i rodinám v rôznych cenových skupinách.

Svoje dobré meno sa automobilka snaží zaslúžiť a jedným zo spôsobov je aj jej KIA NAD?CIA, ktorou sa snaží obohatiť komunitu a podporovať modernú a dobre fungujúcu spoločnosť. Zaujíma sa o druhých a pomáha slabším a znevýhodneným. Žije s mottom – pohnime svetom spoločne!

Článok pokračuje pod reklamou


Ste už majiteľom auta značky Kia alebo sa ho chystáte kúpiť? Máme pre vás dobrú správu aj pre zlú situáciu. Ak by ste riešili poruchu a potrebovali auto-diely, nájdete ich na AuTodoc.sk. Na e-shope, ktorý ponúka viac než 1 000 000 náhradných dielov od všetkých známych výrobcov.

Internetový obchod vám okrem bohatého sortimentu, ktorý zahŕ?a aj pneumatiky či doplnky pre tuning, ponúka aj rýchle dodanie vďaka tomu, že väčšina tovaru je pripravená na odoslanie priamo na sklade. Navyše, ak vaša objednávka presiahne hranicu 120 eur, doručenie objednávky je zadarmo.

Bez ohľadu na značku vášho auta, sa často stretnete so situáciou, že potrebujete náhradný diel. Vtedy nezabudnite na autodoc.sk. Nakupovať tam zvládnu aj neskúsení majitelia áut, ktorým uľahčuje nájdenie správne súčiastky ich registračné číslo. Ak potrebujete radu, ochotne vám pomôže personál cez e-mail, online chat či telefón.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist