Vyhľadávanie
Video

Video: Obranca CSKA to prehnal. Za dva brutálne zákroky dostal exemplárny trest!

Autor: Marián Masaryk  /   22. marca 2017

Obranca CSKA Moskva Grigory Panin si v sobotnom zápase play-off proti Jaroslavli poriadne zavaril. Dvomi nechutnými zákrokmi si vyslúžil od ligy dlhú suspendáciu.

Presne po 34 minútach šiesteho duelu semifinále Západnej konferencie najskôr zostrelil Maxima Talbota a krátko na to atakoval aj jeho spoluhráča Brandona Kozuna. Zákroky sa udiali tesne po góle Talbota na 2:0, ktorý bol napokon pre Lokomotiv postupový pri výhre 3:1.

Paninov zákrok na Talbota:


Článok pokračuje pod reklamou


Panin dostal od rozhodcov hneď dva vyššie tresty a dve vylúčenia do konca zápasu, teda spolu 50 trestných minút, za údery do oblasti hlavy a krku s následkom zranenia protihráča.

Paninov zákrok na Kozuna:


Disciplinárna komisia KHL oba zákroky preskúmala a potrestala Panina suspendáciou na osem zápasov. Dva boli za zákrok na Talbota, štyri za zákrok na Kozuna. Ďalšie dva dostal automaticky za opakovaný prehrešok a za dva tresty do konca duelu. Bude tiež musieť zaplatiť spolu štyri pokuty.

Keďže víťaz základnej časti už v play-off nepokračuje, Panin si trest odpyká v úvode novej sezóny.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist