Vyhľadávanie
Reprezentácia

Video: Hudáček vychytal nulu aj v odvete s Dánskom!

Autor: Marián Masaryk  /   08. apríla 2017

Július Hudáček vychytal druhé čisté konto po sebe a slovenskí hokejisti vyhrali aj druhý prípravný zápas pred tohtoročným svetovým šampionátom. V Dánsku, rovnako ako vo štvrtok, uspeli pomerom 2:0.

Dánsko – SLOVENSKO 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)

Góly: 42. Hrnka (Cingel), 48. Kudrna

Dánsko vstúpilo do odvety lepšie a v prvej tretine Slovákom poriadne podkurovalo. Pomohli im aj dve presilové hry. Na strely vyhralo 10:3, no gól nestrelilo najmä vďaka skvelému Júliusovi Hudáčkovi. V druhej tretine hostia zabrali a prestrieľali Dánov (10:4), ale skóre zostalo bezgólové. Zmenilo sa až v 42. minúte, keď Tomáš Hrnka presnou strelou prekonal Sørensena. O šesť minút neskôr inkasoval opäť po bekhendovom zakončení Andreja Kudrnu spomedzi kruhov. Hudáček si udržal čisté konto, a tak neinkasoval už 120 minút.

Článok pokračuje pod reklamou


Za najlepšieho Slováka zápasu vyhlásili Hrnku, z domácich hráčov ním bol Madsena.

Príprava Slovenska na MS 2017 v rámci Euro Hockey Challenge bude pokračovať domácou sériou štyroch zápasov. Prvé dva, proti Švajčiarsku, sú na programe 13. apríla v Trenčíne a 15. v Žiline, dvojzápas s Fínskom sa odohrá 19. apríla v Košiciach a 21. v Bratislave.

Zostava SLOVENSKA: J. Hudáček (Baroš) – Čajkovský, J. Mikuš, Gernát, Švarný, Čereš?ák, Brejčák, Šedivý – Dravecký, L. Hudáček, Bakoš – Kudrna, Cingel, Hrnka – Vandas, Suja, Luš?ák – Svitana, Preisinger, Lapšanský – Bartánus

Zostava Dánska: Sørensen (S. Nielsen) – J. Jensen, Larsen, N. Jensen, Kristensen, Lauridsen, Weichel, O. Nielsen, Røndbjerg – Madsen, Regin, K. Jensen – Mikkel Højbjerg, Jakobsen, Martin Højbjerg – Poulsen, Nielsen, Meyer – Boysen, Christensen, From




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist