Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Video: Čínsky hetrik ?epíka prepísal históriu Slovana

Autor: Marián Masaryk  /   19. septembra 2018

Pondelok v KHL priniesol hneď dva hetriky. Ako prvý sa ním prezentoval útočník Slovana Bratislava Michal ?epík, ten druhý strelil John Norman z Jokeritu Helsinki. Oba predstavovali historické zápisy.

?epík prepísal históriu Slovana

Dvadsaťdeväťročný český krídelník strelil všetky tri góly slovenského tímu na ľade Kunlunu pri prehre 3:4 po nájazdoch. Boli to zárove? vôbec prvé góly Slovana na čínskej pôde, keďže prvé dva duely s Red Star tam predtým prehral zhodne 0:2. Taktiež získal historicky prvý bod v Číne.

Pre ?epíka išlo o premiérový hetrik v KHL, no druhý v krátkom čase. V závere minulej sezóny totiž vsietil jeden v drese Sparty Praha. Český majster z roku 2016 je aktuálne najlepším strelcom Slovana so štyrmi gólmi a druhým najproduktívnejším hráčom so štyrmi bodmi (4+0). Lídrom je Jeff Taffe (1+6).

Článok pokračuje pod reklamou



Pozri aj:
?EPÍKOV HETRIK NESTAČIL. SLOVAN PREHRAL NA ĽADE KUNLUNU PO N?JAZDOCH + VIDEO

Norman zažiaril pri najvyššej výhre Jokeritu

Dvadsaťsedemročný švédsky center až do zápasu s Ćeľabinskom v tejto sezóne nebodoval, ale v ?om piatimi bodmi za tri góly a dve asistencie zariadil triumf 8:0. Išlo o najvyššie víťazstvo Jokeritu v KHL.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist