Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Hudáček vychytal pri návrate do brány bod proti lídrovi súťaže + video

Autor: Marián Masaryk  /   28. októbra 2018

Július Hudáček sa vrátil do brány Spartaka Moskva. V nedeľu síce nezvíťazil, ale pomohol tímu získať bod na ľade Jekaterinburgu, v tejto sezóne najlepšieho mužstva KHL. V akcii boli aj obaja slovenskí útočníci hrajúci v KHL.

Hudáček predviedol 32 zákrokov pri prehre 1:2 po predĺžení a zhoršil si tohtosezónnu bilanciu na 8-9. Išlo o druhú prehru Spartaka v rade po predošlých dvoch výhrach, no pri oboch bodoval. V piatok na ľade Jokeritu (3:4 PP) chytal Nikita Bespalov.

Tridsaťtriročného slovenského reprezentanta prekonali z hráčov Avtomobilistu, ktorý prehral zatiaľ jediný z 23 zápasov v ročníku, už po 50 sekundách hry Stephane Da Costa a v tretej minúte predĺženia Alexej Vasilevskij. Spartaku patrí piate miesto v Západnej konferencii s 24 bodmi z 23 duelov.

Článok pokračuje pod reklamou


Jediný gól Spartaka z hokejky Envera Lisina:

Hrivík nebodoval pri prehre Viťazu

Slovenský útočník Marek Hrivík v druhom zápase po návrate zo zranenia už nebodoval. Pri prehre Víťazu 1:2 v Ufe, štvrtej v sérii, bol však opäť najvyťažovanejším útočníkom tímu. Odohral 20 a trištvrte minúty s bilanciou strela, blok, dva bodyčeky a 9 vyhraných vhadzovaní z 18.

Dvadsaťsedemročný center tak má po 15 dueloch sezóny stále na konte 10 bodov za šesť gólov a štyri asistencie. Viťaz je v tabuľke Západnej konferencie siedmy s 19 bodmi z 23 zápasov.

Pozri aj: Hrivík bodoval prvýkrát od návratu z druhého zranenia

Admiral podľahol majstrovi, Hovorka bez bodu

V akcii sa predstavil aj útočník Marek Hovorka, ktorého Vladivostok prehral doma s obhajcom titulu z Kazane 1:5, aj keď po prvej tretine viedol 1:0. Hovorka odohral 12 minút a 9 sekúnd, najmenej z útočníkov Admiralu. Zaznamenal mínusový bod a jednu strelu na bránu.

Tridsaťštyriročný Dubničan má po 16 zápasoch sezóny na konte tri asistencie. Admiral je predposledný vo Východnej konferencii s 13 bodmi z 23 duelov. Prišiel o krátku sériu dvoch výhier.

Góly Kazane:







Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist