Vyhľadávanie
Video

Hudáček inkasoval jeden z najrýchlejších hetrikov v KHL + video

Autor: Marián Masaryk  /   13. novembra 2018

V pondelok padli v KHL dva hetriky a oba znamenali historické zápisy. Jeden z nich patril medzi najrýchlejšie v histórii, pričom jeho priamym účastníkom bol slovenský brankár.

Ruský krídelník Nikolaj Kuľomin zaznamenal šiesty najrýchlejší hetrik v histórii KHL. Na tri góly, ktoré strelil hneď po sebe, potreboval iba 5 minút a 32 sekúnd. Pomohol nimi Magnitogorsku k výhre 5:4 po samostatných nájazdoch nad Spartakom Moskva. V jeho bráne stál Július Hudáček.

Pre 32-ročného Kuľomina išlo o prvý trojgólový zápis v KHL, v ktorej v tejto sezóne debutoval. V prvých 18 dueloch nazbieral 12 gólov a za 6 gólov a 6 prihrávok. Predtým absolvoval 669 zápasov v zámorskej NHL za tímy New York Islanders a Toronto Maple Leafs. S Ruskom sa stal dvakrát majstrom sveta.

Článok pokračuje pod reklamou



Karpov sa vyrovnal štyrom hviezdam KHL

Dvadsaťsedemročný pravý krídelník sa stal piatym hráčom v histórii KHL s piatimi hetrikmi na konte. V pondelok tým piatym prispel k víťazstvu Petrohradu 5:2 na lídrom súťaže z Jekaterinburgu.

Rodák z Čeľabinska, ktorý má na konte už takmer 300 zápasov v súťaži, sa zaradil ku štyrom veľkým legendám. Päť hetrikov strelili v lige pred ním iba Sergej Moziakin, Iľja Kovaľčuk, Danis Zaripov a Nigel Dawes.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist