Vyhľadávanie
Sumáre

Čajkovský zaznamenal prvý bod v tohtoročnom play-off + video

Autor: Marián Masaryk  /   27. februára 2019

V stredu pokračovalo play-off 11. sezóny KHL štyrmi zápasmi, v ktorých sa predstavili aj dvaja Slováci. Spokojnejší bol obranca Michal Čajkovský, ktorý prispel asistenciou k výhre Dynama Moskva na ľade Jokeritu Helsinki.


Čajkovský bodoval pri ďalšej výhre v Helsinkách

Dvadsaťšesťročný Bratislavčan si pripísal premiérový bod v tomto play-off, keď asistoval pri góle Patrika Zackrissona na 1:1 v 16. minúte. Dynamo otočilo stav duelu z 0:1 na 3:1 a po výhre 3:2 vedie v sérii s Jokeritom 2-0 na zápasy. Alexander Jerjomenko sa zaskvel 46 zákrokmi.

Čajkovského 3. asistencia v play-off KHL:


Článok pokračuje pod reklamou


Pre Čajkovského išlo celkovo o tretí bod v jeho šiestom zápase play-off KHL. Prvé štyri so ziskom dvoch prihrávok odohral pred rokom v drese Jekaterinburgu. Odohral iba 12 minút a 36 sekúnd, ale pripísal si na konto aj strelu, menší trest za narazenie na mantinel a tri bodyčeky, najviac v tíme.

Prvý zápas série vyhralo Dynamo v pondelok 4:2. Čajkovský v ?om odohral 16 minút a 43 sekúnd s bilanciou plusový bod a dve strely. Tretí duel je na programe v piatok v Moskve.



Bakoš nebodoval a Soči opäť prehralo

Martin Bakoš nebodoval ani v druhom zápase série na ľade Jaroslavle, ktorá vyhrala oba domáce duely. V druhom zvíťazila 3:0 najmä zásluhou čistého konta 20-ročného nováčika Iľju Konovalova, ktorý kryl všetkých 22 striel.

Slovenský útočník odohral 16 minút a 25 sekúnd s bilanciou dve strely, menší trest za hrubosť a bodyček. V pondelkovom prvom zápase absolvoval 18 minút a 10 sekúnd s dvomi strelami a jedným vyhraným vhadzovaním pri prehre 3:4 po predĺžení.



Soči odchádza domov s mankom 0-2 na zápasy. Ak chce vrátiť sériu do Jaroslavle, musí oba nasledujúce vyhrať. Tretí v sérii je na programe v piatok.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist