Vyhľadávanie
Video

Kapitán Ufy zlikvidoval súpera zákrokom na hlavu. Bude suspendovaný? + video

Autor: Marián Masaryk  /   17. marca 2019

Kapitán tímu Salavat Julajev Ufa si v sobotnom zápase zo série druhého kola play-off proti Jekaterinburgu poriadne zavaril. Súpera doslova vyradil z hry zbytočne prehnaným zákrokom na hlavu, za ktorý mu reálne hrozí suspendácia.

Obranca Grigorij Panin v závere druhej tretiny zbúral za vlastnou bránou útočníka Jevgenija Česalina, ktorý ho ani nevidel. Zložil ho na ľad úderom do hlavy, za ktorý dostal od rozhodcov vyšší päťminútový trest a bol vylúčený do konca zápasu. Česalin dlho ležal na ľade a zrejme utrpel otras mozgu.

Disciplinárna komisia KHL určite skúma incident a nie je vylúčené, že Panina suspenduje. Ufa by mohla prísť o kapitána aj do konca sezóny, ak by dostal aspo? trojzápasový dištanc. Po dvoch dueloch je totiž stav série vyrovnaný 1-1.

Článok pokračuje pod reklamou




Panin nie je v KHL žiadne neviniatko. V októbri 2017 bol suspendovaný na štyri zápasy za faul kolenom voči útočníkovi Nikolajovi Prochorkinovi z Petrohradu. Vyslúži si podobne dlhý trest aj teraz?




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist