Vyhľadávanie
Správy

Kaprizov chce v budúcej sezóne opustiť KHL

14. novembra 2019

Útočník Kirill Kaprizov, ktorý je hviezdou v Kontinentálnej hokejovej lige, chce hrať v budúcej sezóne v NHL. Pre denník Star Tribune to uviedol generálny manažér tímu Minnesota Wild, Bill Guerin.

V 22 rokoch je Kaprizov druhým najlepším strelcom KHL s 13 gólmi i druhým najproduktívnejším hráčom s 25 bodmi. Užíva si svoj hviezdny status, kým Wild sa 5000 míľ ďaleko trápia. Preto mnohí spochyb?ovali, či sa k nim bude chcieť pridať.

Guarin na konci mesiaca odletí do Moskvy, aby sa s hráčom, ktorého Wild draftovali v roku 2015 z celkového 135. miesta, stretol, porozprával a pozrel si aj jeho výkony na ľade. Odíde tam plný nádeje.

Článok pokračuje pod reklamou


„Skutočne sem chcel v budúcej sezóne prísť. Nemám žiadne obavy o to, či tu bude hrať a či tu zažije úspech,“ poznamenal Guerin o útočníkovi, na akého klub čaká od čias Mariána Gáboríka. Očakávania sa však snaží znižovať, aby nevytvárali privysoký tlak.

„Bude si musieť nejaký čas zvykať. Je mnoho odlišných kúskov skladačky, ktoré potrebujeme dať dokopy a on je jedným z nich. Nechcem však všetko hádzať na neho, poslať ho na ľad a povedať, že je všetko vyriešené. To je na jednu osobu až príliš veľa.“


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist